Wajah Bandar KK




Seminggu jugak diperlukan untuk update cerita seminggu lepas. Hmmm... masa yang sentiasa padat nih tidak memungkinkan untuk update sepantas kilat.






Ketika berada di KK (bukan kuala kangsar k) tengah musim hujan tapi selalunya petang je. Sampai dah malam sebab ambil flight petang. Penerbangan mengambil masa 2 jam 35 minit (macam balik Teluk Intan la) untuk sampai ke KK (naseb baik tak terlepas flight disebabkan salah tengok jam). Terus check-in ke Cititel Hotel Express (naseb baik dah booked siap-siap) dengan teksi airport yang memang hentam mahai punyaa.



Esoknya, dah start keja (penat nak layan dan amik hati orang nih) dan habis dalam pukol 2. Vendor pun dah balik tinggal sorang lagi ...huhu. Jalan la pusing town tengok tempat orang. Banyak tempat boleh tengok hanya dengan berjalan kaki je tak payah bayar pun. Ikut je mana kaki ni pegi tiba-tiba tesesat pulak naseb baik orang sini masih faham bahasa malaysia untuk ditanya...hehe. Puas jugak la dapat tengok tempat kat sini walau pun 2 hari je (siap upah driver teksi bawak jalan-jalan..eheh).





Next time, plan to go to other places pulak yang jauh sikit dan time tu akan ku minta cuti lama. Nak buat benda adventures sikit..(sorang2 tak besh)@_^. Bila duduk tempat orang ni minda aku makin terbuka (betui ka ayat nih?). Semakin menghargai hidup ni dan mahu menggunakan segala peluang yang ada depan mata.


p/s: tak besh bila spec hilang..huhu.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

4 comments:

ruggedmom said...

Hi! I pun baru balik dr KK and has updated my blog with lots of photos. Meh la tgk utk reference

DyaNz said...

Hyee..kenapa nk g ur site kuar error ek..

~AdiHaS~ said...

camane ko buat gamabr kecik2 tu? dah jumpe ke software nye?

DyaNz said...

Haha..guna paling cikai punya..Picasa. Kalau tau lagi canggeh share nnt k =)

Post a Comment

Comment plz