Cermin Mata & Penampang


Cermin mata DyaNz hilang !!! Yer hilang..sebab tak jumpa kat mana. Dah cari merata dah.. selongkar bilik hotel kat KK tu dah. Tapi still tak jumpa..huhu. Naseb baik ada contact lens ni dapat jugak tengok keindahan alam nih.

Baru je beli..tensennyerr..time tengah sengkek nih la dia nak hilang..yang teruknyer hilang kat KK lak tu..bukannyer kat Teluk Intan ka..at least boleh gak cari balik..dah tak da rezeki dengan spec tu la..yang paling teruk hilang dalam bilik..huhu. Kalau-kalau sapa2 ada jumpa spec tu kat Cititel Express, Kota Kinabalu tolong pulangkan ek..nanti bayaran pos akan ditanggung..eheh @_^

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 comments:

Puteri said...

lor.. cam ne leh ilang tu?? x pe.. gaji akan dtg bli spec br..

DyaNz said...

tu la..ilang dlm bilik dh cari merata x jmpa sampai sudah

Post a Comment

Comment plz