A little gift from Egypt

Kawan ofis baru balik outstation dari Mesir.
Saya tak pernah dapat outstation luar malaysia.
Tak apa lah..
Belum rezeki lagi kan.
Souvenier ni comel jugak.
Sebelum dia pergi ada pesan bawak balik unta tapi dia bawak yang ni.
Ok apa not bad.

Little Pyramid....mcm dalam cerita alien sket ....(pengaruh tv dan torrent)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

4 comments:

amie hani said...

wow...nice....

A.K.U.P.U.N.Y.A said...

xaci...xdpt pn....xleh jd ni...kena tuntut jgak ni

DyaNz said...

aik stakat seketol yg kecik ni pon nak jgak ek

atulhani said...

salam cik dyanz.. sorry reply kat sini pasal kalau reply pasal NH colla tu kat blog saya takut awak lupa nak baca balik.

Pasal soalan sensitif tu, saya pun tak pasti, tak pernah dengar plak. Mungkin mmg ada effect hormon kot sebab ada orang kata period datang lewat sket dari biasa.

Saya tak effect lain. Buat masa ni kena stop makan collagen sebab pregnant. Awak cuba lah dulu dalam masa 1 bulan, tengok macamana keadaan nya. sebab collagen memang elok untuk kulit.

Post a Comment

Comment plz