Hantu Mak Limah Balik Rumah


Sakit perut --> nak tahan ketawa tapi akhirnya kena gelak jugak tak berhenti


Lawak --> Loghat Perak yang selamba. Belum start cakap pun dah gelak dulu.

Sakit tekak ketawa mengekek --> sampai terbatuk-batuk sebab mesti kena ketawa habis-habisan

Sindir menyindir --> maksud tersirat kepada Orang Melayu untuk dipikirkan.

Seram sikit-sikit --> bunyi dan hantu yang pelik-pelik keluar

@_^ Yang ke-3 --> Zombi Kilang Biskut ???

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

5 comments:

CikGadis said...

nak tengok jugak! uwaa..

AISHA INANI said...

citer nih mcm2 review aku dgr.
ada ckp best, ada ckp tak best.
so aku play safe, tak tengok tunggu mmbe2 download jek! haha.

Lulu Amira said...

bagi aku..kurang lwak b'bnding zombi kg.pisang..
gelak certain2 part je tyme tngok...
*cer ceghhita cer ceghite..hihi

"Hu5sN4-sama" said...

mcm best sj crita nie..teringin jgk nk tgk..tp crita ni x smpai miri..huhuhuu :(

DyaNz said...

cik Gadis : pegi la tgk sronok nk release tensen
Aisha : mmg ada pro n cons so terpulang pd individu..tp kalo dh kuar yg dload lg nk tgk
Lulu : aah ..part "ce ceghiter" tu mmg bestt..dgn time muka diorng bila lari tuu...
Husna : blk la sini jum tgk sama2..eheh

Post a Comment

Comment plz