Hubungan Kami Semakin Erat


Mungkin betul dengan quote "everything happens for reason"
Dengan apa yang terjadi dalam hidup selama ini membuatkan aku banyak berfikir
Berfikir tentang hidup ini..bermaknakah 25 tahun hidup ni (ya..umur saya dah 25 ok!)
Bila difikir semula memang terasa mahu kembali ke zaman itu

Mahu diulang waktu itu
Ingin membetulkan semua salah silap yang pernah dibuat

Reality Check Pleasee!!

Hari ini DyaNz dan soldier sekalian semakin rapat
Kami saling bergantungan

Sokong menyokong sesama sendiri

Itulah pembakar semangat DyaNz

Membuat kami masih bertahan hingga ke hari ini

Ada kawan pernah cakap,
"
baguslah kau ni bawak adik setiap kali outstation".
Ya..setiap kali ke mana-mana akan dibawa sekali semua adik kalau boleh
Sebelum ni tak pernah macam ni pun
Sekali lagi "
everything happens for reason"
@_^

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

4 comments:

Shahrizah said...

Bagus bawak adik-adik ni pergi outstation. Masa diorang kecil dan belum berkeluarga ni lah boleh luangkan masa bersama mereka...Kalau semua dah ada keluarga sendiri, akan semakin sukar untuk keluar berama lagi...semua akan tinggal kenangan.

DyaNz said...

Aah kak Izah..memang niat nak spend time betul2 dgn adek2 smntara maseh seorang ni..takot dah ada family sendiri nanti x da masa plak..

A.K.U.P.U.N.Y.A said...

bgs....like some people said"family relation never ending"...

DyaNz said...

aah mat..family 1st

Post a Comment

Comment plz