Suasana Malam di KK


Setelah penat seharian bekerja
Malam adalah sangat dinantikan
Suasana malam di KK adalah yang paling terbaik
Kerana ada pasar malam dan medan ikan bakar
Makanlah seberapa banyak yang diinginkan
Semua boeh didapati di sini
Nak makan ikan bakar? Sotong? Udang?
Nak kecik? besar? Lagi besar pun ada.

Nak makan chicken wings??
Di sini pun ada.
Kalau diikutkan di semenanjung pun ada tapi tak pernah nak belli.
Cuma bila di sini chicken wings nampak sedapp sangatt.
Di sini juga boleh lihat mat salleh 'ratah' ikan bakar dan udang galah besor 2 ekor setiap 1 untuk dia sorang je.

Kalau tak nak nasi putih dan ikan bakar
Boleh juga order masakan panas.
Nasi goreng, mee goreng, bihun goreng..etc
Jangan terkejut bila yang di order tu sampai nanti akan nampak macam 2-3 orang punya makan
Walaupun sebenarnya untuk 1 order sahaja

Kuantiti banyak
Rasa pun sedap jugak
Harga pun lebih murah









  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 comments:

senpai.san said...

tapi yang tak best, mostly makanan dia masin (especially makanan berkuah)...sedih T_T

DyaNz said...

aah Leha, ada a few kedai rasa x brapa sedap even the portion tu banyak. Leha makan yg ikan bakar or yg order ?

Post a Comment

Comment plz