Banjir Kilat di KL


kesian ada orang jatuh dalam banjir kilat ni, kena hati-hati ek


Area KL diserang banjir kilat. Tolong...!tolong...! Serius teruk betul banjir kilat ni sebab cepat sepantas kilat aje dah tenggelam semua. Dengar cerita banjir kilat di kawasan TMTC Jalan Semarak antara yang terjebak. Banjir kilat ni dah tenggelamkan kawasan parking dengan Estima, Mini cooper, selagi ada kereta kat situ...habissssss! Tak sempat apa air naik cepat sangat. Insurans basic tak cover rasanya...huhu.

Dalam paper cakap banjir kilat ni jadi kat Jalan Tun Razak, Jalan Ampang, Jalan Semarak, area Setapak. Petang selalu hujan lebat campur dengan kilat. Kalau tengah drive kena hati-hati, mungkin akan nampak dinding bangunan dan bumbung zink berterbangan atas jalan raya. Nasib baik lagi boleh nampak sebatang pokok tersadai atas divider tangah jalan di federal highway.

p/s: cinta kilat Dira Abu Zahar. Aku suka suara dia.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 comments:

A.K.U.P.U.N.Y.A said...

tula psal...naseb baik that day xde training kat sane....kalu x tengelam sudah white BLM..

DyaNz said...

kalo tenggelam tu mau meraung...

Post a Comment

Comment plz