Selingan : Bintang Karok CID

Ya...sekarang ada macam-macam pertandingan realiti. Semua nak jadi popular. Kadang-kadang bila tengok audition kat tv dah tau awal2 dah memang x de rupe penyanyi pon tapi tak malu gak nak cuba nyanyi. Ada yg jenis x boleh terima kenlyataan tu tetap jugak nak bertempek kat situ merayu nak nyanyi sekali lagi alasan tadi terlampau nervous la, terlupa lirik la, sakit tekak la..semua tu typical la..huh. Ada yg sampai banjir kat situ sampai cerita betapa susahnyer hidup nak bela keluarga kalau dapat peluang. Hmmm...maksudnye rezeki tak ada kat situ la. Try la cari kat mana-mana. Dunia ni kan luas. Kalau dapat pon takot tak berkat je nak bagi mak bapak makan. Bila dah dapat 2nd chance tu tetap gak tak sedap...huhu wastin' my time beb.

Ok. Tak mau merepek panjang-panjang, cuba dengar ni.


video




video




video

Ok, sape agaknyer yang boley menang...?

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments:

Post a Comment

Comment plz